Vizilabda Eb

Női vízi Eb. Vízilabda Eb Montenegró legyőzésével elődöntős a címvédő férfi válogatott.


Pin On Magyarok

Görögország akadályozhatja meg Spanyolország címvédését a női vízilabda Eb döntőjében.

. Az olaszok legyőzték a spanyolokat. Montenegró-Románia 13-8 2-3 4-2 3-2 4-1 Később. Szóljon hozzá Ön is.

Infostart MTI 2022. Vízilabda Európa-bajnokság férfiak negyeddöntőbe jutásért. A magyar női vízilabda-válogatott waterpolohu.

Döntőbe jutottunk Nyert a magyar férfi vízilabda-válogatott. Magyarország-Montenegró vízilabda Eb-negyeddöntő BL-rajt - sport a tévében. Franciaország-Szerbia 10-9 3-1 1-1 5-4 1-3 korábban.

A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott hétfőn kiütéses 23-7-es győzelemmel kezdte meg szereplését a spliti Európa-bajnokságon. Ilyen előzmények után a szlovénok elleni nyitómeccs első negyede szoros 4-3-as magyar vezetéssel zárult aztán a második negyed elején pillanatok alatt elléptünk 8-4-re és a második. A végére teljesen elkészültek az erejükkel az izraeliek akik el is kedvetlenedtek egyetlen vigaszuk az lehetett hogy ötödik fórjukat sikerült kihasználni amivel elkerülték a húszgólos különbséget.

4 arannyal zárták a magyarok a sárkányhajó-világbajnokságot. A D jelű kvartettet imponáló magabiztossággal megnyerő magyarok kedden 15 órától találkoznak a Duna Arénában rendezett legutóbbi Eb-n bronzérmes Montenegróval. A csoportkörben a magyarokat egy góllal felülmúló együttes kisebb.

Nem nyertük meg az Európa-bajnokságot de megnyerhetjük. Ezt követően három sikertelen lövés után Ágh is megszerezte első gólját az Eb-n méghozzá ötméteresből. Vízilabda Európa-bajnokság férfi negyeddöntő Magyarország-Montenegró.

Könnyed magyar siker a vízilabda Eb-n A magyar női válogatott szerdán a várakozásoknak megfelelően nagy fölénnyel 19-9-re múlta felül a francia csapatot a Splitben zajló vízilabda Európa-bajnokságon így pénteken az ötödik helyért szállhat harcba. 2021 Hír TV ZRt. A görög válogatott lesz a címvédő spanyol csapat ellenfele a Splitben zajló vízilabda Európa-bajnokság női tornájának pénteki döntőjében.

Súlyos vereségbe szaladt bele a női pólóválogatott az Eb-n Csak annak örülhet a csapat hogy a közte tíz nem lett meg a hollandoknak. Magyarhorvát a férfi póló Eb döntőjében. Képernyőn a Chelsea és a Real első meccse is a PSG és a Juventus pedig egymás ellen.

Eb-ötödik a magyar női vízilabda-válogatott A magyar női vízilabda-válogatott 18-7-re legyőzte pénteken az izraeli csapatot a Splitben zajló Európa-bajnokságon így ötödik helyen végzett. Blokk és blokk Malonyai Péter jegyzete - NSO. Vízilabda Európa-bajnokságon a női torna második fordulójában közölte az MTI.

Vízilabda Eb A spanyolok lesznek a magyarok elődöntős ellenfelei. Vízilabda Eb Könnyed magyar siker a női helyosztón Pénteken az folytatódik a küzdelem az ötödik helyért. A júliusban kinevezett Varga Zsolt szövetségi kapitány együttese egyszer sem volt hátrányban a meccsen a második negyedben már jelentősen elhúzott ellenfelétől és végül 16 gólos különbséggel diadalmaskodott ráadásul.

A D jelű kvartettet imponáló magabiztossággal megnyerő magyarok kedden találkoznak a Duna Arénában rendezett legutóbbi Eb-n bronzérmes Montenegróval. A szombati nyitó napon a mieinket legyőző görög csapat vasárnap kiütéses győzelmet aratott a 35.


Gondolatok A Vizilabda Csaszarairol Hosok A Multbol Es A Jelenbol Water Polo Team Water Polo Olympic Team


Selyemgubanc Vizilabda Eb 2014 Budapest Es Gyorstalpalo Budapest Water Polo Neon Signs


Pin On Vizes Vb 2017 Budapest


Pin On Vizes Vb 2017 Budapest


Pin Page


Designer Clothes Shoes Bags For Women Ssense Clothes Design Fashion Women


12 Ridiculously Attractive Swimmers We Ll Be Watching At The Olympics Olympic Swimmers Swimmer Olympics


Igaz Humor Funny Jokes


Epingle Sur Pravoslavlje Jedina Istina


Pin On My Cookies


Az Eger Bronzermes A Fradi Szombaton Bajnok Lehet Kiesett A Szeged Szeged Water Polo Pool Float


Pinterest Dy0nne Waterpolo Water Polo Gifts Water Polo Water Polo Team


Index Sport Folenyes Gyozelemmel Nyolc Koze Jutott A Noi Vizilabda Csapat Water Polo Sports Ea Sports


1956 Olympic Games The Ussr Takes Home The Most Medals 98 Also With The Most Gold Medals 37 Olympic Games 1956 Olympics Winter Olympic Games


Fina Divulga Grupos Do Torneio Pre Olimpico De Polo Aquatico Francisswim Polo Aquatico Polo Toquio 2020


Pin On Vizes Vb 2017 Budapest


Foto Pannergy Miskolc Water Polo


Pentart Dekor Paint Soft Decoupage Decoupage Creative Painting


Gondolatok A Vizilabda Csaszarairol Hosok A Multbol Es A Jelenbol Water Polo Hungary Budapest Hungary

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel